Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Iulia și fotografia ca premiu - Galia Dan - Iulia și fotografia ca premiu

Iulia și fotografia ca premiu

Iulia și fotografia ca premiu

Iulia și fotografia ca premiu

Cu ceva timp în urmă, chiar nu mai știu când, am avut o tombolă la Anotimpuri, otombolă a cardurilor de fidelitate. Câștigătoarea/câștigătorul primea cadou o ședință foto outdoor. Țin minte că m-am dus în ceainărie, cu o cutie în care erau cardurile de fidelitate, la primul client de la prima masă. În timp ce mâna aluneca spre cutie mă gâdeam ” dă Doamne să fie o fată”.

De parcă urma să nasc și singura mea dorință era să nu fie băiat. Făcând o paranteză, exact așa a fost în viața reală. Mi-am dorit o fetiță pe care să o cheme Paula. Sau Emilia.  A fost băiat și am leșinat după 24 ore de travaliu. Nici nume nu aveam pregătit pentru sugar.

Și astfel Iulia a venit la întâlnirea cu camera de fotografiat.

Ruga mi-a fost ascultată și am primit și bonus. O brunetă frumoasă, timidă și încurcată de ceea ce urma. Am avut mereu darul de a mă apropia de adolescenți. Totul a decurs într-un firesc. Am luat de prin ceainărie câte ceva decor, minimalist aș spune, și mi-am propus să improvizez la fața locului.

Îmi place să fac portrete cât mai simple. Sau rezultatul să pară că e simplu. Fără zorzoane, fără adaosuri ce iau din firescul scenei. Nu știu dacă mi-am format un stil. Evoluăm cu fiecare celulă moartă din noi și înlocuită de alta ce ia naștere în fiecare secundă. Nu știu peste ani cum voi privi fotografia de portret.

Vremea a fost de partea mea. Sunt locuri în Dobrogea unde vântul își face de cap când nu te aștepți. Deși a trecut ceva timp de atunci și Iulia e studentă acum, revin cu drag la fotografiile ei. Dacă și vouă vă plac, poate lăsați o urmă din cuvinte la comentarii.

 

 

2 thoughts on Iulia și fotografia ca premiu

  1. Fotograful a dorit cu ardoare de artist, muza a dorit cu ardoare de adolescenta. Ceea ce ati reusit voi doua va dăinui clipelor trecătoare, ne mângâie noua privirile cu perfecțiunea lor și risipește dorul de simplitate profundă. În acele momente voi ati călătorit în timp și spațiu și ati atins nemurirea prin fotografie. Superb!

    • Imi place cum ai pus in cuvinte conexiunea dintre noi doua! Da, fotografia dainuie peste timp daca e facuta cu rost ! Multam !

Leave a comment