Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Toamnă boemă în Veliko Târnovo - Galia Dan

Toamnă boemă în Veliko Târnovo

Toamnă boemă în Veliko Târnovo

Toamna e luna când lumina caldă ca mierea te îndeamnă la ședințe foto mai mult ca oricare alt anotimp. Te trezești puțin mai târziu pentru răsărit și nici nu ai călduri de foc în timpul zilei. Ba chiar poți avea parte de cețuri și culori ce-ți incită imaginația.
Una din ieșirile mele în natură cu tineri căsătoriți e cea de la Veliko Târnovo. Și chiar a fost Toamnă boemă în Veliko Târnovo! Străzile cu aer de oraș medieval, castelul ce domină perspectiva când cobori pe străduțele cochete.

Cristina și Dragoș desi au avut nunta la început de an, și-au dorit ședința foto de după nuntă mai spre final. Le-ar fi plăcut să mergem la Roma, locul unde Cris a primit inelul de logodnă. Dar cum astrele nu s-au aliniat, am mers la vecinii noștri bulgari. Eu nu regret o secundă, totul a fost bestial. Și deplasarea, și timpul petrecut împreună, natura și vremea a ținut cu noi.

Nu mi-am făcut un plan anume pentru ce va urma. Știu că aveam în dotare două zmeie de la Decathlon, bonus câteva fumigine colorate de la ei. Ah da, și un buchet cu maci roșii improvizat de mine însoțit de o coronită cu flori roșii.

Am făcut fotografii la prima oră a dimineții. O oră a dimineții pentru mine, când am plecat cu noaptea-n cap la răsărit și o oră a lor, când s-au trezit cu gândul la cafea.  Partea a doua a zilei am prins-o pe drum și ne-am oprit pe un câmp să înălțăm zmeie. Nu prea a fost vânt, dar pentru două-trei cadre a fost suficient acompaniate și de fumigene.

Un feedback de la voi m-ar ajuta mai mult!

2 thoughts on Toamnă boemă în Veliko Târnovo

  1. A fost minunat sa lucram cu tine, atat pentru pozele de nunta cat si pentru cele de dupa din Veliko. Esti o prezenta frumoasa, esti receptiva, atenta, tii cont de parerea noastra si in acelasi timp imbini ideile cu profesionalismul si iventivitatea de care dai dovada. Experienta si pozele sunt sunt superbe
    Vorba aia, daca as putea da timpul inapoi, tot pe tine te-am alege. Love you!

    • Cristina, noi am rezonat de prima data. Da, mereu imi spun ca putea fi si mai bine. Dar atat pe decoratiuni cat si pe foto, eu personal am facut tot ce am putut si stiut. Ati fost atat de ok, din toate punctele de vedere. Si ati stiut sa traiti momentul. Fara prejudecati, firescul a fost prezent mereu si da, si eu v-as realege!!!

Leave a comment