Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Viața în culori de toamnă și un viitor în trei - Galia Dan

Viața în culori de toamnă și un viitor în trei

Viața în culori de toamnă și un viitor în trei

Viața în culori de toamnă și un viitor în trei.
Dar ce știu eu, poate va fi un viitor în patru. Până se hotăresc ei, rămânem la trei. Roxana și Ștefan au venit în viața mea, pentru că i-am cunoscut la Brăila, când fotografiam o altă nuntă despre care încă nu am povestit. De fapt nici nu aveam când. Până am făcut site-ul au trecut prin viața mea multe evenimente.

Ne-am cunoscut în 2018, la nunta unor prieteni comuni. Pentru că așa e în fotografie. Uneori se lasă cu prietenie. Ne-am plăcut și am rezonat de la prima întâlnire. Au fost chiar primii din sezonul 2019, în luna mai. Luna când copacii sunt plini de flori și pe dealuri verdele e rege. Îmi vine să zâmbesc. Aș fi putut scrie despre nuntă, dar mâinile s-au dus pe hardul cu ședința foto.

Ședința foto de maternitate a fost de fapt ședința foto de după nuntă. Pentru că taman cât noi am așteptat să vină toamna cu ale ei culori prietenoase, Roxana m-a anunțat că va avea un bebe. La patru luni sunt slabe șanse să mai prinzi în nasturi rochia la spate.

Locul unde m-a dus Roxana să fac fotografii e un tărâm magic. Casa veche a bunicii cu lucruri mirosind a copilărie, terenul generos din spatele casei cu leagănul martor a trecerii anilor. Ce-aș mai fi cotrobăit prin cotloanele casei. Doar că soarele nu m-ar fi așteptat cât aș fi vrut eu. V-am spus că tărâmul ăsta minunat e la Predeluț?

Dincolo de imaginile care rămân, dincolo de amintiri e un prag, pe care, dacă îl treci, acei oameni ți se lipesc cu căldură de inimă. Și nu numai ei, chiar și familia lor. Pentru că la așa copii, părinții vin la pachet.

Viața în culori de toamnă și noi , ceilalți pe lângă ei, amintiri rămase în imagini.

Leave a comment