Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/galia/galia.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Alexandra, toamna și fotografia Alexandra, toamna și fotografia

Alexandra, toamna și fotografia

Alexandra, toamna și fotografia

Alexandra, toamna și fotografia a fost o combinație a unui premiu oferit de ceainăria Anotimpuri.
Alexandra este o fată frumoasă, caldă, isteață și studentă la Politehnică în București. Sună ca o descriere pentru o agenție de matrimoniale. De fapt nu chiar, nu am spus nimic despre câte feluri de mâncare știe a face și dacă vrea copii. Și nici nu contează cum o văd eu. Pentru mine e important că face parte din arhiva mea cu fotografii.

Când am deschis ceainăria Anotimpuri am lansat un card de fidelitate. O dată pe anotimp am avut o extragere la sorți a cardurilor și premiu o sedință foto. Unii au vrut să participe, alții nu. Unii dau bani pentru ședințe foto, alții, le primesc cadou și le refuză.
Alexandra a fost câstigatoarea unei sedințe foto de toamnă. Au trecut cinci ani și mi-au rămas doar câteva fotografii. E nivelul meu de atunci ( 2014) și e drept că am evoluat spre alt stil. Dar nu pot trece peste ceea ce am fost atunci.

Când am conceput site-ul mi-am propus să public fotografiile din toți anii trecuți ce m-au format ca fotograf. Orice facem, artă, știință, alte joburi evoluează datorită experiențelor. Ca fotografi, fiecare subiect ne schimbă, fiecare experiență ne este utilă.
Din tema Alexandra, toamna și fotografia a rezultat ce am postat mai jos. Sunt sigură că și ea are nostalgia zileleor de atunci. Sunt mulți oameni ce au apărut în viața mea și mi-au rămas în suflet. Alexandra face parte din ei.

Leave a comment